Nakon što je u „Stavu“ objavljena priča o „McDonald’su“, Harisu Ihtijareviću, Fahrudinu Radončiću i njegovom hotelu „Radon Plaza“, kao i njihovom međusobnom odnosu i poslovanju, redakciji „Stava“ javila se Vesna Nikolić s molbom da objavimo i njenu stranu priče.

Vesna Nikolić u pismu redakciji „Stava“ tvrdi da je Fahrudin Radončić protuzakonito uzurpirao zemljište koje je u vlasništvu njenog pokojnog oca Predraga Nikolića, odnosno Večernjih novina, čiji je on bio vlasnik i direktor. Na toj zemlji, kaže Nikolić, Radončić je sagradio svoj poslovni objekat „Avaz Business Center“ i hotel „Radon Plaza“. Kasnije je dio zemljišta prodao, ustupio ili poklonio kompaniji „McDonald’s“ i Harisu Ihtijareviću, s kojim je poslovao.

„Želim da kažem da ja već dugi niz godina u BiH na razne načine vodim borbu s uzurpatorom Radončićem, kako bi uz pomoć pravosudnog sistema u BiH uspjela vratiti otetu zemlju koja je u vlasništvu mog' pokojnog oca. Dana 28. 12. 2023. kontaktirala sam telefonom generalnu direktoricu ‘Radon Plaze’ Aleksandru Obradović, koja je inače iz Beograda, i detaljno je upoznala o problemu i sporu sa Radončićem oko zemljišta i dijela zgrade hotela koji nije u njegovom vlasništvu, na šta je ista ostala zgrožena i rekla mi da ništa nije znala o tome, te da će prenijeti Radončiću naš razgovor i javiti mi se. Nakon toga, ista mi se nikad nije više javila.

Želim da dodam da ću upotrijebiti sve raspoložive pravosudne institucije u Evropi i svijetu, kao i najjači svjetski advokatski tim kako bih uspjela dokazati istinu i vratiti očevu imovinu od Radončića“, kazala je Vesna Nikolić, koja je, uz pismo, redakciji „Stava“ dostavila dokumente kojim potkrepljuje svoje navode.