Predsjednik Republike Hrvatske Zorana Milanović objavio je da će umjesto predsjednika SDP-a Peđe Grbina biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade na parlamentarnim izborima koji su zazvani za 17. april.

Milanović se pojavio na presici SDP-a. Ide na izbore i bit će kandidat za premijera. Kako se neslužbeno doznaje, uskoro će dat ostavku na mjesto predsjednika. "Došlo je vrijeme da se konji sedlaju", dodao je, piše Index.

“U životu svakog od nas postoje trenuci kad treba izaći iz zone komfora. Taj čas je kucnuo na moja vrata momentom stanovitog Turudića”, rekao je na početku.

"Okupit ćemo većinu za vladu nacionalnog spasa", rekao je. “U životu svakog od nas postoje trenuci kad treba izaći iz zone komfora. Taj čas je kucnuo na moja vrata momentom stanovitog Turudića”, rekao je Milanović dodajući da su svi pokuašji da se to spriječi završili zulumom. “Došlo vrijeme da se konji sedlaju”, rekao je.

"Obećajem kao i nekoć odlučnu i čistu vlast", rekao je. "Sa mnom znate na čemu ste", dodao je. "Sve čestite ljude pozivam na okupljanje", rekao je. "Rijeke pravde dolaze. Izlit će se u proljeće", rekao je.

Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade, izjavio je Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.