Politika | 10.12.2022.

U čast paratvorevini

Dalić objavio: Hrvati zapjevali "Herceg-Bosno, srce ponosno"

"Domoljublje, hrabrost, zajedništvo, vjera", napisao je Zlatko Dalić na Instagramu uz snimak na kojem reprezentativci i članovi hrvatskog tima pjevaju Thompsonovu "Lijepa li si". Riječ je o pjesmi kontroverznog hrvatskog pjevača u kojoj je jedan dio BiH pripojen Hrvatskoj. "Herceg-Bosno, srce ponosno".., poručili su Hrvati slaveći trijumf nad Brazilom

R. I.

Fudbalska A reprezentacija Hrvatske trijumfovala je protiv Brazila u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Hrvati su do polufinala došli zahvaljujući penalima. Poslije 90 minuta nije bilo golova, a onda je u 106. minuti pogodio Brazil preko Neymara. U 117. minuti je poravnao Petković. U raspucavanju je uspješnija bila Hrvatska.

Uslijedilo je veliko slavlje Hrvata, na terenu, a onda i van travnate površine, piše Faktor.

"Domoljublje, hrabrost, zajedništvo, vjera", napisao je Zlatko Dalić na Instagramu uz snimak na kojem reprezentativci i članovi hrvatskog tima pjevaju Thompsonovu "Lijepa li si". Riječ je o pjesmi kontroverznog hrvatskog pjevača u kojoj je jedan dio BiH pripojen Hrvatskoj. "Herceg-Bosno, srce ponosno".., poručili su Hrvati slaveći trijumf nad Brazilom.

Herceg-Bosna iz ove pjesme, srce ponosno, kako je autor otpjevao, zločinačka je tvorevina osnovanja s ciljem razbijanja BiH, a presuđena je u Haagu kao udruženi zločinački poduhvat.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

Zoran Turković ponovo kandidat za gradonačelnika Stoca

PROROČIĆ: Velikosrpska retorika i Srebrenica - istinom protiv političkih laži

Ko su ljudi koji su ključeve Ustavnog suda predali Draganu Čoviću?

Micotakis povukao crvene linije prema S. Makedoniji i Albaniju