Društvo | 16.02.2024.

STRAVIČNI PRIZORI

Potresni snimci: Raspadnuta dječja tijela u bolnici Al-Nasr u Gazi

Nakon što su se izraelsko vojnici povukli s tog područja, koji su prethodno bombardirali pa prisilno evakuirali bolnicu, na bolničkim krevetima odjela intenzivne njege bolnice Al-Nasr pronađena su tijela palestinskih mališana u raspadnutom stanju

R.I

Potresni snimci raspadnutih tijela beba i djece zabilježeni su u bolnici Al-Nasr u Gazi, koja je bila pod žestokim bombardiranjem izraelske vojske, javlja Anadolu.

Dok napadi izraelske vojske na blokirani Pojas Gaze traju bez prekida već više od 130 dana, objavljeni su stravični snimci iz jedne od bolnica Gazi.

Raspadnuta tijela beba i djece u jedinici intenzivne njege bolnice Al-Nasr u Gazi, koja je prisilno evakuirana, pronađena su u razorenim bolničkim prostorijama koje su usljed bombardiranja pretrpjela ogromna oštećenja.

Nakon što su se izraelsko vojnici povukli s tog područja, koji su prethodno bombardirali pa prisilno evakuirali bolnicu, na bolničkim krevetima odjela intenzivne njege bolnice pronađena su tijela palestinskih mališana u raspadnutom stanju.


Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

Diverzijom u Glavnoj pošti Sarajevo i BiH bili su odsječeni od svijeta

Drugi maj 1992. godine, bitka svih bitaka

SIDRANOVO PRVOMAJSKO SJEĆANJE: Proš’o Tito, ja ga ne vidio

Svako ima svog Titu: Znaju li daije za teobu?