Mislim da ono što dolazi u narednim satima ili danima još nije veliki rat. Taj će rat vjerovatno početi u oktobru ili novembru. Do tada, ono što ćemo imati je serija napada i kontranapada sve veće veličine i težine.

U oktobru/novembru, bliže američkim izborima, počet će da se odvija prava velika vojna akcija. Trenutno još niko nije spreman za to – ni Izrael ni njegove zapadne cirkuske zemlje. 

Također mislim da Kamala Harris neće biti demokratski kandidat na ovim izborima. Prvo, zato što je svuda pisala 'nepotrebno', a drugo zato što zna previše o Bidenovim godinama. Ne mogu riskirati da ona dobije stvarnu moć i ugrozi njihov rad.

Karta Biden/Harris imala je za cilj da uništi Demokratsku stranku i garantira Trumpov izbor, i taj posao je skoro završen. Dakle, prije izbora, Kamali će se dogoditi nešto vrlo misteriozno, a mi ćemo imati novo i obećavajuće lice koje simbolizira buduće promjene raznolikosti yada yada Amerike itd.

Kada Trump preuzme dužnost, SAD će već izgubiti ljude, a teren će biti spreman za masovnu mobilizaciju potrebnu za borbu protiv Irana – bit će potrebno okupiti milionske vojne snage, a strah će se i dan i noć prenositi na televiziji, i to će biti najsmješnija katastrofa u ostatku naših života.

Ali sve ovacije koje je Netanyahu dobio u Kongresu – mashallah. Toliko značajno da samo nedjelju dana kasnije djeluju kao davna historija.