Ivana Marić, twitter Sibila i politička anti-Pitija ponovo se oglasila! Budući da su svi, naročito vlasnici kladionica, već dobro upoznati s Marićkinim čudesnim talentom da predvidi uvijek suprotno od onoga što će se dogoditi, javnost je s pravom uznemirena. A kako i ne bi bila, jer Vidovita Mara sa N1 ovaj put nije proricala, predviđala i "analizirala" rezultate izbora te najavljivala sigurne izborne pobjednike, pardon gubitnike, već mogućnost izbijanja novog rata!

Da sve bude gore Ivana Marić je prorekla da rata sigurno NEĆE biti, što su građani na društvenim mrežama, poučeni dosadašnjim iskustvom s njenim proročanstvima i prognozama, shvatili kao najavu gotovo sigurnog otpočinjanja ratnih djelovanja. Čak su potišteni i Marićkini najvjerniji poštovaoci i pratitelji, notorni kockari koji su uvijek tipovali na ishode suprotne njenim najavama i nepogriješivo dobijali, jer "dobitak je dobitak, ali je rat ipak rat".

No šta da se radi, nadajmo se da su (anti)talenti Ivane Marić ovaj put zakazali i da je konačno predvidjela nešto što će se zaista i dogoditi. Sjetimo se da to ipak ne bi bio potpuni presedan, jer je Marićka zaista jednom i pogodila, onda kada je najavila pobjedu Joa Bidena na izborima za predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Tada smo napisali da je Biden vrlo vjerovatno osoba obdarena velikom količinom dobre sreće, jer samo takvi mogu savladati gotovo antičko prokletstvo obrnutih proročanstava Ivane Marić. Nadati se da je ista stvar i s Bosnom i Hercegovinom. Štaviše, toliko navijamo da je Ivana Marić konačno u pravu da se sedmični list "Stav" obavezuje Ivani Marić dati besplatnu godišnju pretplatu ako joj se ovaj put procjena pokaže kao doslovno tačna i ispravna.


IVANA MARIĆ UŽIVO DEMONSTRIRA SVOJE ČUDESNE ANALITIČKE VJEŠTINE