Građani ove općine “dotukli” su ga komentarima na video. Prenosimo samo neke.
“Očigledno niste dorasli funkciji koju obnašate, ili jednostavno ne želite da radite. Moram reći da nakon osam mjeseci ne vidim da ste bilo šta konkretno radili. Dobili ste moj glas, ali ako ovako nastavite mislim da ću revidirati svoj stav”.
“Hvalite se zalijevanjem cvijeća, pa meni je to smiješno.Razočarali ste me načelniče. Žao mi je što su moja 4 člana dala Vama glas. Pred izbore su Vam bila puna usta gradjana, a poslije niste se udostojili da odgovorite ni na mail koji smo nekoliko puta poslali da ne pričam dalje”.
Ovo su krajnje populističke objave. Želite nas obavijestiti kako zalijevate cvijeće i čistite ulicu!? To treba da bude rutina posla, a ne dostignće. Novo Sarajevo nije samo Vilsonovo i Hrasno. Ruglo ste napravili od Općine zbog neodržavanja”.
“Hahaha ovo zovete promjenama. Voda prsti na sve strane bez plana i programa. Od kada je zalijevanje cvijeća postalo uspjeh. Halo probudite se i uradite nešto konkretno za našu Opštinu. Btw od kada se u Šeheru Opština zove Općina ???”
“A što naselje Pofalici nema nikakav prijevoz već neko vrijeme to nema veze, to nije Novo Sarajevo”.
“Ovaj gori od Vučića, haha... To je taj kao "rad"... Svašta!”
“Od kada je posao vatrogasaca da zaljevaju cvijeće”.
“Presmješno!!! Hvaliti se zaljevanjem cvijeća ni u Švicarskoj ne bi bilo pametno!!!”
“Načelnik kao da je vođa smjene u komunalnom...hmm”