Kenan Kodro, sin donedavno selektora nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, odlučio se oprostiti od reprezentativnog dresa.

On se najprije zahvalio na, kako je istakao, sedam predivnih godina igranja za našu reprezentaciju, na svima onima koji su mu pomogli da obuče reprezentativni dres, a naveo je da je bilo lijepih i manje lijepih trenutaka.

“Oproštaji nikada nisu lagani, ali u ovom momentu, dok čelni ljudi Nogometnog saveza BiH uništavaju nogomet u BiH, odlučio sam da ne učestvujem u tome i da se oprostim od reprezentacije. Svima onima kojima je nogometna reprezentacija BiH u srcu želim puno uspjeha u budućnosti”, napisao je Kodro i razloge zašto se odlučuje povući.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da su njegovu objavu na Instagramu podržali kako neki aktuelni reprezentativci tako i bivši. Od sadašnjih tu su Miralem Pjanić, Anel Ahmedhodžić, zamjenik kapitena Ibrahim Šehić, Hrvoje Miličević, Dennis Hadžikadunić, Kenan Pirić, a podršku su mu pružili i Asmir Begović, Edin Višća, Dario Đumić, Bojan Nastić, Ervin Zukanović, Haris Duljević i mnogi drugi.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kenan Kodro (@kenan_kodro)