Bespuća internetske zbiljnosti | 28.06.2022.

Fotografije Dženada Džine

Najbolja promocija BiH: Prirodne ljepote i kulturni spomenici naše domovine na tegli Nutelle

Ovo je sigurno velika promocija prirodnih i kulturnih spomenika naše domovine, posebno Sarajeva, Mostara, Banje Luke, Travnika, Jablanice, Vjetrenice, Zelengore, Šujice i Srebrenika, mjesta koje je zabilježio ovaj fotograf

R. I.

Nutella je ime brenda, slatkog kremastog namaza od lješnjaka koji proizvodi italijanska fabrika Ferrero. Možda i najpoznatiji slatki kremasti namaz sada krase i bajkoviti krajolici naše domovine koje je zabilježio svojim fotoaparatom Dženad Džino.

Ovo je sigurno velika promocija prirodnih i kulturnih spomenika naše domovine, posebno Sarajeva, Mostara, Banje Luke, Travnika, Jablanice, Vjetrenice, Zelengore, Šujice i Srebrenika, mjesta koje je zabilježio ovaj fotograf.

"Poštovani pratioci, imam za vas jednu zaista sjajnu vijest. Čast mi je objaviti da se moje fotografije nalaze na pakovanjima najpoznatijeg krema na svijetu, megabrenda Nutella. Saradnja s Nutellom je jedna velika promocija prirodnih i kulturnih spomenika Bosne i Hercegovine i velika motivacija za moj daljnji rad na promociji naše države. Naime, izašla je limitirana serija Nutella namaza 'Ja volim Bosnu i Hercegovinu' i možete je naći u trgovinama širom BiH. Fotografije Mostara, Banje Luke, Travnika, Višegrada, Jablanice, Vjetrenice, Zelengore, Šujice, Srebrenika krase staklenke Nutella namaza", napisao je na društvenim mrežama Dženad Džino uz napomenu da pravimo svoju kolekciju Nutella teglica s motivima iz BiH.

Vrlo je bitno naglasiti da je riječ o limitiranom "izdanju" Nutelle. 

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

Konakovićevi kadrovi iz Ministarstva vanjskih poslova poručili Europolu: Neka p...e spolovila!

POPULIZAM ILI STVARNA OPASNOST: Drugog i trećeg maja moglo bi doći do nemira u BiH

"Ramo te zove" na defile vozila kao podršku ministru Rami Isaku

Ljudi su živjeli prije 7000 godina u vulkanskoj špilji u Saudijskoj Arabiji