Vin Diesel pozvao je Dwaynea „The Rock“ Johnsona da zakopaju ratne sjekire i ponovno udruže snage u finalom dijelu popularne franšize „Fast & Furious“.

Ovaj 54-godišnji glumac, koji u ovoj filmskoj franšizi glumi Dominica Toretta, u nedjelju je na Instagramu podijelio otvoreno pismo kojim se obraća bivšem (a možda i budućem) kolegi.

„Moj mali brate Dwayne... došlo je vrijeme“, napisao je uz fotografiju „The Rocka“ i njega kako su licem okrenuti jedan prema drugome.

„Svijet čeka finale filma Fast 10“, dodao je on.

Vin Diesel je ranije izjavio da njegova djeca još uvijek nazivaju Johnsona „ujka Dwayneom“, uprkos njihovom dobro dokumentiranom razdoru.

Johnson je debitirao kao federalni agent Luke Hobbs u filmu „Fast Five“ 2011. godine i ponovio je svoju ulogu u šestom, sedmom i osmom dijelu franšize prije nego što je napravio vlastiti spin-off, „Hobbs & Shaw“.

Svađa između ovog dvojca izbila je 2016. godine, tokom posljednjih sedmica snimanja filma „The Fate Of The Furious“. Tada je Johnson na svom Instagram računu objavio fotografiju – koju je u međuvremenu uklonio – na kojoj se obrušio na „neimenovane“ muške kolege.

„Neki se (muški kolege) ponašaju kao stand up muškarci i pravi profesionalci, dok drugi to ne čine“, napisao je tada Johnson, što mu je kasnije zamjerio Vin Diesel, prenosi CNN.

Johnson je također nedavno u intervjuu za Vanity Fair rekao da su on i Vin Diesel „filozofski dvije različite osobe“ koje „stvaranju filmova pristupaju na dva vrlo različita načina“.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vin Diesel (@vindiesel)