Iako Stav nije raspisao nagradnu igru u kojoj je glavni dobitak godišnja pretplata na naše novine, grehota bi bila Srđanu Puhalu ne omogućiti da svake sedmice na kućnu adresu dobija naše printano izdanje.

U pitanju je (para)psiholog koji se satra dokazivajući ne samo da nas pomno čita već i da pokušava dubinski analizirati sve što napišemo. Njegova pasija čitanja naših priča skoro da graniči s opsesivno-kompulzivnim poremećajem. Pretpostavljali jesmo, ali nismo znali koliko smo utjecajni dok nas Puhalo nije analizirao.

Puhalo, u svom posljednjem osvrtu objavljenom na portalu Analiziraj, utjecaj Stava nije ograničio samo na teritoriju Bosne i Hercegovine i Bošnjake koji u njoj žive, već je novine koje upravo čitate ocijenio autentičnim bošnjačkim glasom koji se čuje širom dunjaluka.

Hvala, Srđane, takav smo angažman odlučili nagraditi pretplatom na Stav. U'ar je. Omiljena će tiskovina Puhalu dolaziti na vrata svakog petka. Neka ne brine, sadržaj je puno ljepši i korisniji od onoga što je on dijelio tokom ratnih godina. Iako Srđan Puhalo i dalje tvrdi da on nije bio taj Srđan Puhalo. Nego da je to bio neki drugi kalinovički Srđan Puhalo.