“Ubica Igor Avramović, koji je iz Beograda došao u rodni Priboj za vikend, bio je u društvu kolege iz ovog grada. Stajali su za šankom, zatim je Igor otišao do stola za kojim je sjedio Ervin Ćelahmetović, gdje je nakon kraće rasprave počeo krvnički da ga udara. U lokalu je počela vriska, a zatim se samo čulo ‘nemoj Igore, ubij ga'”, kazao je izvor upoznat sa slučajem za agenciju RINA.

Na lice mjesta su izašle ekipe policije i hitne pomoći, ali ubica je već bio u bjekstvu, a Ervinu Ćelahmetoviću su samo mogli da konstatiraju smrt.

Inače, u gradu na Limu zavladao je muk, nakon saznanja o ovom ubistvu. Mještani kažu da je nastradali momak Ervin Ćelahmetović važio za mirnog i povučenog momka. Pribojci nisu ni slutili da se jednom takvom momku nešto slično moglo desiti i da će jedan izlazak u grad biti koban po njega.

Cijeli sukob zabilježile su sigurnosne kamere ugostiteljskog objekta i oni će biti predati nadležnim organima, a na društvenim mrežama su objavljene fotografije ubice, ali i samog tragičnog događaja.

Za Igorom Avramovićem policija još traga

VIŠE O TEMI: Ubistvo u Priboju: Policajac krvnički na smrt pretukao Bošnjaka