Sprem’te se, sprem’te četnici: Miljenik fine gradske raje otišao u četnike

Ovim je Stanivuković još jednom potvrdio da, kada je u pitanju velikosrpska ideologija, nema ama baš nikakve razlike između vlasti i opozicije u manjem bh.entitetu te koliko su zaista tragikomični svi pokušaji sarajevskih zajedništara i jugonostalgičara da nađu ili izmisle sebi srpskog saveznika sa kojim bi se borili protiv bauka "nacionalizma".

Kako piše portal Banjaluka.net, poslanici opozicije u manjem bosanskohercegovačkom entitetu, s Draškom Stanivukovićem iz PDP-a na čelu, održali su sinoć opozicioni skup u amfiteatru Srednjoškolskog centra u Foči pod nazivom “Buđenje Srpske”. Ovom skupu prisustvovali su Mirko Šarović, predsjednik SDS-a, Vukota Govedarica, bivši predsjednik SDS-a, te poslanici Jelena Trivić, Nebojša Vukanović i drugi.

Ubrzo su se na Facebook profilima nekih od učesnika ovoga skupa mogle primijetiti i fotografije na kojima se Stanivuković ponosno i s osmijehom slika sa zastavom na kojoj su lobanja s ukrštenim kostima i poruka “S verom u Boga, sloboda ili smrt”. a što je oficijelna zastava zločinačkog četničkog pokreta.

Ovim je Stanivuković još jednom potvrdio da kada je u pitanju velikosrpska ideologija nema ama baš nikakve razlike između vlasti i opozicije u manjem bh. entitetu ali i to koliko su zaista tragikomični svi pokušaji sarajevskih zajedništara i jugonostalgičara da nađu ili izmisle sebi srpskog saveznika s kojim bi se borili protiv bauka “nacionalizma”. No, poznajući skromnu pamet i još skromnije samopoštovanje ovdašnjih građanskih minderpuza, ne treba sumnjati da će ovakvi ispadi mladog Stanivukovića biti aktivno ignorirani te da će se nastaviti suicidalno samoobmanjivanje sa “zlatnim dečkom bh. politike”. Uostalom sjetimo se da je svojevremeno potpuno isto bilo i s Miloradom Dodikom.

PROČITAJTE I...

Put do izručenja je i dalje težak. Još uvijek se čeka odobrenje jedanaestočlanog suverenog vijeća u kojem je polovica utjecajnih članova iz vojske. Trenutno je to najviše sudansko državno tijelo.

Južni Sudan izuzetno je siromašna zemlja s malim resursima. Ceste su u vrlo lošem stanju i najmanje tri mjeseca godišnje zemlja bude pogođena poplavama. Sedam miliona ljudi gladovalo je prošle godine, a situacija je još teža za djecu koja su oslobođena službe u oružanim skupinama.

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

 • DM 09.02.2020.

  Glupi ste mnogo. Momak uopšte nije u tom fazonu. Ovde jedino ko servira mržnju i nudi je na tacni to ste vi.

  Odgovori
 • DJovan 09.02.2020.

  Zlocinac konstatuje da je Cetniicki pokret zlocinacki, vi, koji ste u Drugon svet. ratu imali ; logore za decu srpsku, jame klanice, o kojima javno pevate pesme zajedno sa ustasom Tompsonom vi govorite o zlocincima Cetnicima, zasto, samo zato sto su vas sprecili da istrebite Srbe u Drugom svet.ratu, a komunisti srpski su vam omogucili, jer su se borili protiv srpske drzave, koju su na kraju predali u ruke vama ustasama.hrvatskim, koji ste bili lazni komunisti

  Odgovori
 • Milo Banjaluka 09.02.2020.

  Bez obzira na političke boje i stavove, mi smo na prvom mjestu Srbi, verni našoj istoriji i tradiciji. Lično nikada ne bi glasao za Dodika, pro-Evropski sam orjentisan, ali moju Srpsku vidim u okviru majke Srbije u skorije vrijeme. Do tada svi građani Srpske moraju biti jednaki pred našom Republikom, bez obzira na vjeru, naciju, rasu i političko opredeljenje.

  Odgovori
 • Хари Труман 10.02.2020.

  Четници су први подигли устанак против нацизма.

  Odgovori
 • EdoSa 10.02.2020.

  Pa nista,treba se pinovo orfanizovati protiv fasizma tj.za njegovo potpuno unistenje za pocetak u bih a tu treba da ucestvuju naravno svi oni koji ovim ugrozeni ili bi mogli biti:bosnjaci.hrvati.albanci.makedonci.slovenci i antifasisti iz srpsko-crnogorskog korpusa .ako ih ima..ali samo potpuno fizicko unistenje uši.gnjide.po sistemu sprzena zemlja.

  Odgovori
 • vlahomlat 11.02.2020.

  Srbi se dijele na cetnike i one koji podrzavaju i opravdavaju cetnike. Trecih nema. Sto prije to shvatis duze ces zivjeti.

  Odgovori

Podržite nas na Facebooku!