Andres Iniesta je tokom prošle sezone, igrajući za japanski Vissel Kobe zaradio 34 miliona dolara. Velika većina je na osnovu ugovora koji ima sa klubom koji je u vlasništvu brenda Rakuten. Ostatak novca zaradio je zahvaljujući svojoj vinariji Bodegas Iniesta. Njegova su vina vrlo popularna na azijskom kontinentu i prodaju se po visokim cijenama.

Bodega Iniesta nastala je '90-ih godina kada je José Antonio Iniesta, Andresov otac, započeo projekt s plantažom vinograda od 10 hektara. Iz godine u godinu vinograd se širio do sadašnjih 200 hektara sa različitim sortama vina kao što su Macabeo, Bobal, Graciano, Chardonnay, Petit Verdot, Sauvignon Blanc...

Uz razvoj vinskog projekta, porodica se odlučila za diverzifikaciju poslova pa je odlučila uložiti u maslinjake na tom području i sada ih prodaju pod markom Corazón Loco Oleo.

Iniesta ima unosne ugovore sa Nissanom i Sonyjem, sarađuje i sa brandom Asics za koji sa suprugom dizajnira patike a 2018. godine osnovao je i firmu Sports & Life, agenciju koja se bavi zastupništvom, savjetovanjem i PR-om sportista.