Tetris | 21.03.2022.

Pećani

Ubijen načelnik krim-policije u Prijedoru Radenko Bašić

Kako su saopćili iz Policijske uprave Prijedor, jutros u 6:53 sati prijavljeno im je da je u naselju Pećani u Prijedoru nepoznati napadač ubio jednu osobu pucajući iz vatrenog oružja. Naveli su da im je prijavljeno da je pucano na pješaka

R. I.

Radenko Bašić, načelnik sektora krim-policije PU Prijedor, ubijen je jutros u pucnjavi u Prijedoru, potvrđeno je za Alternativnu televiziju.

Policija je privela najmanje jednu osobu.

Kako su saopćili iz Policijske uprave Prijedor, jutros u 6:53 sati prijavljeno im je da je u naselju Pećani u Prijedoru nepoznati napadač ubio jednu osobu pucajući iz vatrenog oružja. Naveli su da im je prijavljeno da je pucano na pješaka.

Glasnogovornica PU Prijedor Zvezdana Alendarević za Faktor je kazala da druge detalje o ovom događaju još ne mogu iznositi.

"Pod nadzorom tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor poduzimaju se mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti prijave", saopćila je PU Prijedor.

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

TIKA nastavlja s realizacijom projekata u BiH

Italija potiče države članice Ujedinjenih naroda da podrže nacrt rezolucije o Srebrenici

IZ u BiH osudila sramno negiranje genocida

Dodik opet negirao genocid: Srebrenica je bila greška, bit ćemo u sastavu Srbije...