Tetris | 01.04.2021.

Prigodno druženje moglo bi se nastaviti u Travniku

TUZLA: Žene NiP-a farbale jaja

Dok se u Sarajevu Konakovićev NIP grčevito bori kako bi svoje kadrove uhljebio na svaki mogući nivo vlasti, dotle u tuzlanskom ogranku ove stranke vlada nešto opuštenija predpraznična atmosfera. U duhu nadolazećeg katoličkog vjerskog praznika Uskrsa pripadnice ljepšeg spola ove stranke organizovale su radionicu i prigodno druženje praćeno ukrašavanjem i farbanjem jaja.

REDAKCIJA

Nakon sjednice upriličena je radionica i prigodno druženje uz ukrašavanje i farbanje jaja povodom nastupajućeg Uskrsa. Radionicu je predvodila Suzana Ostojić, predsjednica Povjereništva OŽ NiP Tuzla, a učesće su uzeli i članovi Povjereništva GO NiP Tuzla.

Nadati se da će ovaj lijepi katolički običaj preuzeti i sarajevska centrala NIP-a te da će se Elmedin Konaković i Kemal Ademović okanuti Facebook populizma i prijetnji novinarima te posvetiti smirujućem i opuštajućem farbanju jaja.

Štaviše od Tuzle pa malo naniže, za nadati se od Harisa Kaniže da će ovaj lijepi običaj farbanja jaja uskoro početi prakticirati kao NiP-ov kandidat za načelnika Travnika.

U duhu uskršnjeg nazdravljanja želimo im sretan Tuc-tuc.

A kako izgleda kada žene NiP-a farbaju jaja pogledajte u galeriji slika:

 

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

Nakon optužbi na račun supruge: Španski premijer Sanchez razmišlja o ostavci

Siljanovska Divkova i Pendarovski u drugom krugu predsjedničkih izbora u Sjevernoj Makedoniji

Naučni stav o historijatu, trenutnom stanju i mogućnostima vakufa u Maglaju

Erdogan: Ne održavamo više intenzivne trgovačke odnose s Izraelom, Netanyahu ugrožava sigurnost cijelog našeg regiona