Tetris | 13.06.2022.

Dernek prenosio putem Facebooka

NiP-ovac Sofović uz trube i zastave RS-a slavio opoziv načelnika Višegrada

Sofović je slavlje povodom opoziva Đurevića uživo prenosio na svom Facebook profilu, gdje je bio okružen trubačima i zastavama entiteta Republika Srpska. Široj javnosti je postao poznat u martu ove godine kada nije želio glasati za povećanje sredstava Islamskoj zajednici u Višegradu

R. I.

Načelnik Općine Višegrad Mladen Đurević opozvan je na jučerašnjem referendumu i tim povodom u ovoj općini organizirano je i slavlje.

Inicijativu za opoziv načelnika općine pokrenulo je 11 od ukupno 21 odbornika, među kojima je bio i vijećnik Naroda i pravde Muamer Sofović.

Inicijativu za opoziv Đurevića predvodio je SDS.

Sofović je slavlje povodom opoziva Đurevića uživo prenosio na svom Facebook profilu, gdje je bio okružen trubačima i zastavama entiteta Republika Srpska.

Široj javnosti je postao poznat u martu ove godine kada nije želio glasati za povećanje sredstava Islamskoj zajednici u Višegradu, piše Faktor.

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

NES i SBiH kontra SDP-a: Pokret "Za nove generacije" je partner unutar "Osmorke"

Njemačka: Napadnuta muslimanska porodica na istoku zemlje

Skandalozno: "Trojka", SNSD i HDZ protiv smanjenja plaća parlamentarcima

Okrugli sto „NATO i sigurnost Bosne i Hercegovine“