Lim posuđuje “Valenciji” da je izvuče iz nevolje, ali ne altruistički. Njegova firma “Meriton” zajmodavac je “Valencije”, koja je, pak, u vlasništvu “Meritona”, s više od 84 posto dionica.
Računi “Valencije” otkrivaju da Lim i dalje ubrizgava novac za održavanje klupske bolesne ekonomije. Ipak, novac daje uz kamatu, a garancija su prava na prodaju četiriju igrača iz prvog tima. Ukupno bi se moglo prodati osam igrača kako bi se isplatila dugovanja glavnom dioničaru.

“Ako 'Valencia’ ne bude plaćala, klub će biti taj koji će odlučiti kada i za koliko će se prodati, ali ti iznosi prodaje išli bi na plaćanje zaostalih kredita”, objasnio je predsjednik Anil Murthy i najavio da klub mora prodavati igrače sljedeće dvije godine zbog krize koju je stvorila pandemija korone. Bez prihoda od navijača i nemogućnosti nalaženja sponzora, finansijska budućnost čuvenog kluba sumorna je i teško je očekivati kakav sportski učinak.

Kao da to nije dovoljno, gordijski čvor promjene stadiona još uvijek nije raspetljan. “Nećemo moći završiti stadion ako ne prodamo 'Mestallu'”, rekao je Lim unatoč pritisku navijača i rastućoj nepopularnosti. No oni mogu samo na društvenim mrežama iskazivati svoje nezadovoljstvo. Od osam direktora, pet ih živi u Singapuru i oni upravljaju sudbinom kluba.