Nakon što je hrvatski predsjednik Zoran Milanović još jednom uvrijedio Bosnu i Hercegovinu i Bošnjake, neukusno im sugeriravši kupanje i sapun, možda ste se zapitali postoje li kakve lude, kakvi klaunovi koji su ga naveli da pun predrasuda pomisli da su Bošnaci prljavi, neuredni, neorganizirani, zaostali… Neko je vrlo lucidno reagirao rekavši da su Bošnjaci toliko skloni čistoći da se “i mrtvi kupaju”. No, Milanovića, punog najgorih orijentalističkih predodžbi ne zanima da upozna komšijski narod. Uostalom, zašto bi to radio, za to postoje vicevi.

Luda, dakle, ima, onih iz viceva o Muji i Hasi dakako, što dokazuje i bh. glumac Enis Bešlagić, u Hrvatskoj poznat po ulozi neobrazovanog i ruralnog, ali domišljatog i sposobnog portira Šemse u serijalu Nove TV “Naša mala klinika”. Bešlagić se ovaj put javio za dnevnik RTL televizije zbijajući neslane šale na račun funkcionalnosti bosanskohercegovačke države. Voditelj pritom spominje neka "tri entiteta".

Dva entiteta i Mujo iz vica. Dva entiteta i Šemso iz Male Klinike. Zasigurno je još jednom zabavio hrvatske gledatelje kulturološki degradirajući i svoj narod i svoju državu. Naredni put kada nas Milanović pozove na kupanje, ne treba se čuditi.