Tetris | 04.09.2021.

Posjeta Istočnoj Bosni

Bakir Izetbegović u posjeti Višegradu: Bacanjem ruža u Drinu i učenjem Fatihe odao počast ubijenim Bošnjacima

Tokom dana će se predsjednik Izetbegović sastati s predstavnicima Regionalnog odbora SDA Gornje Podrinje i Općinskog odbora SDA Višegrad, te će razgovarati s bošnjačkim povratnicima u ovaj grad

R. I.

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović boravi u posjeti Višegradu.

Bacanjem ruža u rijeku Drinu sa Mosta Mehmed-paše Sokolovića i učenjem Fatihe je predsjednik Izetbegović, koji danas predvodi delegaciju SDA u posjeti Višegradu, odao počast Bošnjacima ubijenim u ovom gradu.

Tokom dana će se predsjednik Izetbegović sastati s predstavnicima Regionalnog odbora SDA Gornje Podrinje i Općinskog odbora SDA Višegrad, te će razgovarati s bošnjačkim povratnicima u ovaj grad.

U delegaciji SDA bio je i potpredsjednik Stranke i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić, članica Predsjedništva SDA i premijerka BPK Aida Obuća i potpredsjednik entiteta RS Ramiz Salkić.

Stavovi koje zastupaju autori nisu nužno i stavovi uredništva. Nijedan dio ovog izdanja ne smije se umnožavati, kopirati ili na bilo koji način reproducirati i koristiti bez izdavačevog pismenog dopuštenja.

Povezani članci

NES i SBiH kontra SDP-a: Pokret "Za nove generacije" je partner unutar "Osmorke"

Njemačka: Napadnuta muslimanska porodica na istoku zemlje

Skandalozno: "Trojka", SNSD i HDZ protiv smanjenja plaća parlamentarcima

Okrugli sto „NATO i sigurnost Bosne i Hercegovine“