UVEHLO HRVATSKO CVIJEĆE: Bizarna objava HDZ-a o Tuđmanu, Bujancu i Hasanbegoviću

Hrvatski HDZ je danas objavio bizarni Facebook status, koji je Index.hr ocijenio bizarnom objavom povodom godišnjice smrti Franje Tuđmana.

“Evo, čekali smo do 14:00, ali na 20. obljetnicu smrti dr. Franje Tuđmana ni Škoro, ni Grmoja, ni Most, ni Bujanec na svojem FB-u nemaju ni slova o utemeljitelju suvremene hrvatske države. Ali će se svejedno na njega „pozivati“ u predizborne svrhe i imati obraza HDZ-u dijeliti lekcije. Doduše, za Bujanca nas ignoriranje dr. Tuđmana i ne čudi. Njegovom najboljem prijatelju ionako je oduvijek Alija Izetbegović bio bliži nego Tuđman, Armija BiH nego HVO”, objavio je HDZ aludirajući na prijateljski odnos ekstremnog desničara Velimira Bujanca i HDZ-ovog bivšeg ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

Iako se Hasanbegović, kako je poznato prema njegovim javnim istupima, svojski trudio da bude “veći Hrvat od Franje Tuđmana” ponovo se našao na udaru one politike koja uživa u prebrojavanju krvnih zrnaca, čime se pokazuje da čak ni “hrvatsko cvijeće” više nije dobrodošlo u hrvatski nacionalni tor koji se krajnje radikalizirao i getoizirao.

PROČITAJTE I...

Nismo Mahmutćehajić i ja jedini ljudi u Stocu koji mogu voditi borbu. Kandidat je najmanji problem, problem je u činjenici da je OIK Stolac odlučan da radi krađu u korist HDZ-a, a da će ih u tome maksimalno štititi i pomagati 4 ili 5 članova CIK-a BiH. I nisu u pitanju samo članovi CIK-a nego i šefica pravne službe, gospođa Jasmina Hadžiabdić, koja je, pored toga što je pravomoćno presuđivana za kriminal, odnedavno ispunila i uvjete za penziju

Posjeta Džaferovića 9. januara Srebrenici simbolična je gesta i vrlo je bitna podrška povratnicima, ali i kao demonstracija da je Bosna i Hercegovina suverena država na svakom svom pedlju, a da su Bošnjaci konstitutivan i ravnopravan narod na cijeloj njenoj teritoriji. Potpisnici deklaracije, prije svega politički predstavnici stranaka i pojedinci u Srebrenici, obavezali su se pred svojim sugrađanima da će svi zajedno podržati jednog bošnjačkog kandidata za načelnika

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

KOMENTARI

  • Šemsudin Brković 11.12.2019.

    Javit ću se kasnije ako se slažete!

    Odgovori

Podržite nas na Facebooku!