fbpx

Tako je govorio Milanović

Kako je moguće da Milanović, koji je nekada javno, kao "pravog čovjeka" na "pravom mjestu", podržavao Željka Komšića u njegovoj drugoj po redu kandidaturi za člana Predsjedništva, danas otvoreno spori Komšićevu legitimnost i poručuje da su ga u stvari izabrali Bošnjaci!

Većina je upoznata sa onom poslovicom da “svaka vlast kvari; apsolutna vlast kvari apsolutno“, no vrlo malo ih je znalo da visoki i najviši nivoi vlasti, poput predsjednika države, mogu dovesti i do potpunog gubitka memorije ili radikalne promjene ličnih ubjeđenje i političkih svjetonazora. Milanović, koji je nekad dolazio u Bosnu i Hercegovinu i to po vlastitim riječima ne kao “mentor ili tutor već kao prijatelj i evropski socijaldemokrat”, a sve kako bi pružio podršku SDP-u i Željku Komšiću u kandidaturi za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, danas pak tvrdi da Željko Komšić paratizira na hrvatskom političkom tijelu! Kakav čudesan preokret i zaokret! Pogledajte video:

PROČITAJTE I...

Probosanske stranke se opredijelile da podrže nezavisnog kandidata za načelnika Jasmina Hušića, a onda je Konaković na Facebooku za Hušića napisao kako je bio “savjetnik Ade Mulalića, desne ruke zločinca Fikreta Abdića”.

Plan je borba protiv onoga što je francuski predsjednik nazvao “islamističkim separatizmom”, s dvostrukim ciljem iscjeljivanja društvenih podjela i borbe protiv nasilnog ekstremizma. Već takva postavka problema mora (bolno) dirnuti u živac svakog pobožnog muslimana s obzirom na to da implicira njihovu “neprosvijećenost” te izdvaja njihovu religiju kao jedinu koja je rasadnik nasilnog ekstremizma

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Podržite nas na Facebooku!