fbpx

Kakva bruka: Na protestima podrške odlazećoj Vladi Kantona Sarajevo manje građana nego članova vlade!

Kakva je i kolika razlika između onoga što o sebi misle u Našoj Stranci, Narodu i Pravdi i SDP-u, i toga kako ih građani Kantona Sarajevo zaista doživljavaju, pokazalo se još jednom i večeras.

Izbezumljeni zbog same pomisli da mogu izgubiti ugodne sinekure koje su uživali gotovo godinu dana, neki iz odlazeće Vlade zaista su povjerovali u vlastitu propagandu o najboljoj vladi ikada koju navodno podržava većina građana pa su pokušali da ospore sam demokratski proces smjene vlasti tako što su sami sebi organizirali proteste podrške. Time su pružili odličnu priliku da pokažu građanima Sarajeva, ali i svekolikoj bosanskohercegovačkoj javnosti, da u suštini nemaju istinsku i spontanu podršku čak ni vlastitih ukućana, prijatelja i rodbine, a kamoli većine građana Sarajeva. A vox populi je rekao svoje, jer se na protestima nije okupilo niti dvadeset ljudi, zajedno s novinarima! Kakav maestralan autogol! Kakvo poniženje u vlastitoj režiji! Ako postoji bilo šta što bi pokazalo pravu mjeru odlazeće nenarodne vlasti, onda je to ova pljuska naroda i građana Sarajeva koja im je legla, što se kaže, “ko budali šamar”!

PROČITAJTE I...

Na šehidskom mezarju Kovači i u Gazi Husrev-begovoj džamiji u Sarajevu proučena je dova u povodu obilježavanja četvrte godišnjice pokušaja vojnog udara u Turskoj, kojeg je na današnji dan 2016. godine izvela teroristička organizacija FETO - Kao i svakog 15. jula, mi kroz naše aktivnosti zapravo koristimo priliku da upozoriti na oposnast FETO-a, kako zvaničnike tako i cjelokupnu javnost u svim zemljama. FETO nije samo opasnost za Tursku, on je opasnost za sve zemlje Balkana, poručio je ambasador Turske u BiH Haldun Koc

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Podržite nas na Facebooku!