fbpx

Hrvatska policija traži ovog čovjeka zbog uvredljivog grafita na džamiji u Zagrebu

Kako prenosi portal Index.hr policija traži muškarca sa slike jer sumnjaju da on ima saznanja o oštećenju vjerskog objekta u Gavellinoj ulici.

“U ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine, oko 22 sata u Zagrebu, u Gavellinoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari na štetu vjerskog objekta”, piše policija.

Iako policija to ne spominje u priopćenju, u Gavellinoj ulici u Zagrebu nalazi se džamija. Na njoj su 24. ožujka osvanuli uvredljivi grafiti – ispisane su uvredljive poruke o Aliji i Bakiru Izetbegoviću.

“Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

(Index.hr)

PROČITAJTE I...

“Ja sam to isticao i na Sudu, pokazao sam transkript sa sjednice Vlade Federacije Bosne i Hercegovine gdje je ona (Jelka Milićević) bila izvjestilac i predlagač kada je odlučeno da se kupe respiratori, ona dala pare da se kupe respiratori. Na sjednici je bilo 16 ministara koji su jednoglasno podržali odluku o zaključivanju ugovora, a tu odluku je morao premijer potpisati jer čini krivično djelo ako je ne potpiše. Svi su bili za, ali ministricu Milićević tužilac koristi kao svjedoka”, kaže advokat Kapo

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Podržite nas na Facebooku!