fbpx

Armin Hodžić sa šefom ureda Zorana Milanovića o odnosima Bošnjaka i Hrvata

Tema razgovora bio je položaj bošnjačke nacionalne manjine u Hrvatskoj i odnosi između Hrvata i Bošnjaka, a obje strane su izrazile snažnu želju da oni budu značajno unaprijeđeni u skoroj budućnosti

Danas je održan sastanak između predsjednika Bošnjačkog nacionalnog vijeća Armina Hodžića i Orsata Miljenića, šefa ureda novoizabranog predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića.

Tema razgovora bio je položaj bošnjačke nacionalne manjine u Hrvatskoj i odnosi između Hrvata i Bošnjaka, a obje strane su izrazile snažnu želju da oni budu značajno unaprijeđeni u skoroj budućnosti. Na sastanku je razgovarano o budućoj saradnji i aktivnostima u svrhu poboljšavanja odnosa između dva naroda.

Predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Armin Hodžić za Stav je komentirao održani sastanak:

“Mislim kako sada postoje uvjeti da se poboljšaju odnosi između Hrvata i Bošnjaka jer za to postoji volja svih aktera. S gospodinom Miljenićem razgovarao sam o suradnji u predstojećem periodu, a iako nije vrijeme da iznosimo detalje, mogu istaknuti da sam optimist i izraziti zadovoljstvo današnjim sastankom.”

PROČITAJTE I...

I ko još ozbiljan misli da Abazović s njegova četiri poslanika može demokratizirati četništvo i sekularizirati SPC? Zbog toga će Dritan Abazović ostati upamćen ili kao najveća politička naivčina ili kao alter ego njegovog sunarodnjaka Rahmana Morine. Mržnja u politici nije saveznik, a upravo ona vodi Abazovića u političkim odlukama i sklapanju saveza. Njegova mržnja spram Đukanovića veća je nego briga za opstanak države. U međuvremenu, srpska elita u Beogradu sve posmatra i traži načine kako da svoj plan dovede do kraja

PRIDRUŽITE SE DISKUSIJI

Podržite nas na Facebooku!